Samsonite koffers

COSMOLITE  is de unieke designcollectie van SAMSONITE koffers, vervaardigd met de revolutionaire Curv technologie. Deze opvallende collectie is een bestseller dankzij de combinatie van haar unieke vorm, sterkte en licht gewicht. COSMOLITE is de sterkste en lichtste Samsonite ooit, de collectie is beschikbaar in een trendy kleurenpalet. Een Samsonite Cosmolite koffer is extreem sterk en ongelooflijk licht. Een groot assortiment modellen en het kleurenpalet past perfect bij de Uplite Pearl/Blue en Pearl/Red/Grey een lichte soepele collectie reiskoffers met een reeks bijbehorende reistassen en toiletartikelen. Combineer Cosmolite met Uplite.

 

Lite-Cube DLX biedt een eersteklas reiservaring een luxueuze versie die combineerbaar is met de LITE DLX  in soft touch-materiaal en verfijnde lederen details.

In ons tweede pand vindt u een zeer uitgebreid assortiment van Samsonite. Wij kregen het label "PREFERRED DEALER SAMSONITE" voor ons assortiment en service, met eigen hersteldienst voor een snelle dienst na verkoop. Bent u op zoek naar een schoenhersteller of wenst u sleutels te laten bijmaken, ook daarvoor staan wij tot uw dienst. Tevens kan u altijd op ons advies rekenen en heten wij u van harte welkom in onze zaak Lederwaren Diego in Gent.

 

Lederen handtassen en andere lederwaren

Lederwaren Diego in Gent staat al meer dan 25 jaar bekend als speciaalzaak in de lederwaren en bagage. De winkel gaat prat op een ruim assortiment aan betaalbare prijzen, stijlvolle lederen handtassen zoals AUNTS & UNCLES, ARTHUR & ASTON, CAROL J,  LAURENT DAVID, SACCOO, THE CHESTERFIELD BRAND, LIPPAULT, HEDGREN.

 

Bij ons kan u ook terecht voor de schoolgaande jeugd, het ganse jaar door volgen wij de collectie rugzakken van EASTPAK, HERSCHEL, DAKINE en KIPLING. Ook de business- en computertassen van de merken SAMSONITE, LIPPAULT en HEDGREN.

 

Graag helpen wij u met de keuze van portefeuilles, kleine lederwaren (zoals Yves Renard, Shannon, Arthur & Aston, Camel, Samsonite), regenschermen en broeksriemen. Heeft u het moeilijk bij de keuze van een geschenk dan maken wij voor u een geschenkenbon, bedrag naar keuze.

 

REISENTHEL, handige shoppingbags vanaf 5,95 euro tot 39,95 euro

in mooie motieven.  OGON the original aluminium wallet.

 

Nieuw in ons assortiment voor dames LIPPAULT, hand- en schoudertassen, businesstassen en bagage alle tassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

 

Contacteer ons voor meer info!

 

 

 

 

 

 

 

Boekentassen

pennenzakken

turn- en zwemzakje