Samsonite is a registered trademark of Samsonite IP Holdings S.àr.l. © 2016 Samsonite IP Holdings S.àr.l.

Samsonite koffers.

Ver weg of kortbij vakanties en businesstrips: Diego en Linda hebben voor u de oplossing van het juiste formaat. Diego Lederwaren is open van maandag tot en met zaterdag: zowel reislustigen als zakenmensen zijn welkom voor informatie en service.

Een greep uit het assortiment aan hardschalige en soepele koffers en valiezen:

  • Samsonite, met onder meer de verrassende collectie aan spinners onder de welluidende naam COSMOLITE laat zich kennen door de aparte vorm, het opvallend design, het rijk palet aan unieke kleuren en zijn veerkracht. Door gebruik van de gepatenteerde Curv-technologie zijn de koffers van Cosmolite oersterk en tegelijk vederlicht.
  • De koffers van SPARK SNG ECO, nog een product van Samsonite, zijn vervaardigd uit recyclagematerialen zoals petflessen en kurk. Ze zijn verkrijgbaar als upright, spinner, handbagage, schoudertas, beautycase of duffel en beschikbaar in Eco black en Eco blue.
  • Een gelijklopend ecologisch verhaal vinden we bij de S’CURE ECO waarvan de schalen gemaakt zijn van gerecycleerd polypropyleen dat afkomstig is uit het eigen productieproces van de fabriek. Ze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende maten en gaan van handbagage tot spinner 81 cm.
  • De artikelen van de MAGNUM lijn van Samsonite als bagage of handbagage beschikken over een driepuntsluiting, een zeer praktisch interieur dat overigens afwasbaar is, een origineel design en mogen als absolute lichtgewichten worden beschouwd. De Magnum koffers zijn verkrijgbaar in lichtgroen, donkerblauw, zacht roze, vuurrood en gitzwart.

Ga voor eco.

eco bagage en eco business nu in de winkel !!!

Reiskoffers of trolleys, handbagage en handtassen, beautycases.

Lederwaren Diego verkreeg het label “Preferred Dealer Samsonite” omwille van zijn assortiment, gepersonaliseerd advies en correcte naverkoopdienst.

  • Assortiment: veelzijdig en trendy.
  • Advies: naargelang uw persoonlijke smaak, behoeften én conform de normen van de verschillende luchtvaartmaatschappijen (Brussels Airlines, Ryanair, Tui Fly, easyJet, Air France, KLM, Vueling, British Airways, Lufthansa, …)
  • Dienst na verkoop: eigen hersteldienst met snelle en degelijke service.
  • Daarenboven kent Diego ruime openingsuren en is vlot bereikbaar.

Winkel.

ADRES

Zwijnaardsesteenweg 27-14
9000 Gent

}

OPENINGSUREN

Maandag tot en met vrijdag
van 8u tot 18u
Zaterdag
van 9u tot 18u

Naast Cash, Bancontact, Eurocard, Mastercard, Maestro & Visa aanvaarden we nu ook Ecocheques.

Een selectie bagagekoffers uit ons ruime assortiment.

Een selectie bagagekoffers voor kinderen.

Een selectie accessoires.