Samsonite is a registered trademark of Samsonite IP Holdings S.àr.l. © 2016 Samsonite IP Holdings S.àr.l.

Samsonite koffers & bagage voor regio Ledeberg.

Ver weg of kortbij vakanties en businesstrips: Diego en Linda hebben de passende oplossing voor u van het juiste formaat. Diego Lederwaren is open van maandag tot en met zaterdag: zowel reislustigen als zakenmensen zijn welkom voor informatie en service.

Een greep uit het assortiment aan hardschalige en soepele koffers en valiezen:

  • Samsonite, met onder meer de verrassende collectie aan spinners onder de welluidende naam Cosmolite laat zich kennen door de aparte vorm, het opvallend design, het rijk palet aan unieke kleuren en zijn veerkracht. Door gebruik van de gepatenteerde Curv-technologie zijn de koffers van Cosmolite oersterk en tegelijk vederlicht.
  • De koffers van SPARK SNG ECO, nog een product van Samsonite, zijn integraal vervaardigd uit recyclagematerialen, waaronder petflessen en kurk. Ze zijn verkrijgbaar als upright, spinner, handbagage, schoudertas, beautycase of duffel en zijn verkrijgbaar in Eco black en Eco blue.
  • Een gelijklopend ecologisch verhaal vinden we bij de S CURE ECO, waarbij de schalen vervaardigd zijn uit minimaal 85% gerecycleerd polypropyleen afkomstig uit het eigen productieproces van Samsonite. Verkrijgbaar in 4 verschillende maten van handbagage tot spinner 81 cm.
  • De Magnum lijn van Samsonite als bagage of handbagage beschikt over een driepuntsluiting, een zeer praktisch interieur dat overigens afwasbaar is, een origineel design en ook als absoluut lichtgewicht mag worden beschouwd. De Magnum koffers zijn verkrijgbaar in lichtgroen, donkerblauw, zacht roze, vuurrood en gitzwart.

Ga voor eco.

eco bagage en eco business nu in de winkel !!!

Reiskoffers of trolleys, handbagage & beautycases voor regio Ledeberg.

Lederwaren Diego verkreeg het label “Preferred Dealer Samsonite” omwille van zijn assortiment, gepersonaliseerd advies en correcte naverkoopdienst.

We bevinden ons buiten het circulatieplan en zijn vlot bereikbaar met de wagen vanuit Ledeberg en omgeving.

  • Assortiment: veelzijdig en trendy.
  • Advies: naargelang uw persoonlijke smaak, behoeften én conform de normen van de verschillende luchtvaartmaatschappijen (Brussels Airlines, Ryanair, Tui Fly, easyJet, Air France, KLM, Vueling, British Airways, Lufthansa, …)
  • Dienst na verkoop: eigen hersteldienst met snelle en degelijke service.
  • Daarenboven kent Diego ruime openingsuren en is vlot bereikbaar.

Winkel.

ADRES

Zwijnaardsesteenweg 27-14
9000 Gent

}

OPENINGSUREN

Maandag tot en met vrijdag
van 8u tot 18u
Zaterdag
van 9u tot 18u

Naast Cash, Bancontact, Eurocard, Mastercard, Maestro & Visa aanvaarden we nu ook Ecocheques.