Vanaf heden op donderdag gesloten

Zwijnaardesteenweg 27-14, 9000 Gent – 09 220 11 11

Samsonite is a registered trademark of Samsonite IP Holdings S.àr.l. © 2016 Samsonite IP Holdings S.àr.l.

Samsonite koffers & bagage voor regio De Pinte.

Ver weg of kortbij vakanties en businesstrips: Diego en Linda hebben voor u de oplossing van het juiste formaat. Zowel reislustigen als zakenmensen zijn welkom voor informatie en service.

Een greep uit het assortiment aan hardschalige en soepele koffers en valiezen:

  • PROXIS en ATTRIX, UPSCAPE, ESSENS, RESPARK, ECODIVER. Zie meer informatie hieronder.

In ons assortiment ook volgende reeksen:

  • Harde koffers: C-LITE, NEOPOD, NUON, IBON, STACKD, MAGNUM ECO.
  • Soft koffers: SPECTROLITE TRAVEL, D’LITE, VAYCAY, AIREA, CITYBEAT, ROADER.

Indien wij de gewenste koffer niet op voorraad hebben, kunnen wij deze voor u bestellen.

Ga voor eco.

eco bagage en eco business nu in de winkel !!!

Duurzame koffers van Samsonite,
zoveel meer dan een kwestie van stevigheid.

Samsonite garandeert de duurzaamheid van zijn koffers door hun lange levensduur en recycleerbaarheid. De koffers worden in Europa gemaakt met gerecycleerde en duurzame materialen.

PROXIS en ATTRIX

De ATTRIX- en PROXIS- koffers hebben Roxkin schelpen. Roxkin is het gepatenteerde meerlaagse materiaal ontwikkeld door SAMSONITE. Roxkin staat bekend om zijn duurzame lichtheid en elastische eigenschappen. De PROXIS of ATTRIX koffers zijn verkrijgbaar in een sober design en als felgekleurde blikvangers.

UPSCAPE

Schokabsorberende wielen zorgen voor een gemakkelijke mobiliteit. De voering van gerecycleerde PET-flessen is afneembaar en wasbaar, dus gemakkelijk schoon te maken. Als u meer ruimte nodig hebt, kunt u de koffer gemakkelijk uitbreiden met ritsen. UPSCAPE koffers zijn verkrijgbaar in 6 kleuren. Van handbagage tot rolkoffers van 68 cm, 75 cm tot 81 cm hoog.

ESSENS

Veilig en handig is de volumineuze ESSENS koffer met inpaksysteem en driepuntssluiting. Europese kwaliteit van binnen en van buiten. De praktische bijbehorende Packing Cubes zijn voorzien van handvatten en in hoogte verstelbaar.

RESPARK

Met RESPARK breidt Samsonite zijn softcollectie uit met het oog op intensief gebruik. Praktische vakken houden de zaken georganiseerd. De voorvakken kunnen afzonderlijk worden afgesloten met de TSA-ritssluiting. De Laptop Shoulder Bags zijn ideaal voor studenten of als zakelijke reistas. Heeft u een vliegvakantie geboekt, dan vindt u in het RESPARK-assortiment ook de ideale handbagage. Zoals de Underseater (35 cm x 45 cm x 20 cm) op wieltjes, die perfect onder de vliegtuigstoel past.

ECODIVER

De Samsonite casual collectie ECODIVER biedt functionaliteit en uitstekende waterafstotende eigenschappen. De reistas op maat voor de avonturier. Bijpassende heuptas, rugzak of weekendtassen zijn er in groen, geel, zwart en petroliumblauw.

Reiskoffers of trolleys, handbagage & beautycases voor regio De Pinte.

Lederwaren Diego verkreeg het label “Preferred Dealer Samsonite” omwille van zijn assortiment, gepersonaliseerd advies en correcte naverkoopdienst.

We bevinden ons buiten het circulatieplan en zijn vlot bereikbaar met de wagen vanuit De Pinte en Zevergem.

  • Assortiment: veelzijdig en trendy.
  • Advies: naargelang uw persoonlijke smaak, behoeften én conform de normen van de verschillende luchtvaartmaatschappijen (Brussels Airlines, Ryanair, Tui Fly, easyJet, Air France, KLM, Vueling, British Airways, Lufthansa, …)
  • Dienst na verkoop: eigen hersteldienst met snelle en degelijke service.
  • Daarenboven kent Diego ruime openingsuren en is vlot bereikbaar.

Winkel.

ADRES

Zwijnaardsesteenweg 27-14, 9000 Gent

}

OPENINGSUREN

Maandag tot en met woensdag van 8u tot 18u
Donderdag gesloten
Vrijdag van 8u tot 18u
Zaterdag van 10u tot 18u

Naast Cash, Bancontact, Eurocard, Mastercard, Maestro & Visa aanvaarden we nu ook Ecocheques.